Sastāvdaļas
Pamatēdiens
-
Rievoti kartupeļi frī Rimi (saldēti)220 g
-
Vistas fileja300 g
-
Ola1 gab.
-
Kviešu milti1 ēdamk.
-
Kukurūzas milti150 g
-
Sāls0.5 tējk.
-
Eļļafritēšanai
Mērce
-
Majonēze Hellmann's4 ēdamk.
-
Citrona sula0.5 gab.
-
Ķiploku pulveris0.5 tējk.
-
Kajēnas pipari0.5 tējk.
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Strēmelītēs sagriež vistas fileju un apviļā kviešu miltos.
Tad liek sakultā olā un panē kukurūzas miltos, kas sajaukti ar sāli.
Eļļā izvāra kartupeļus un nagetus atsevišķi, sākot ar nagetiem, jo tie ilgāk saglabā siltumu.
Kartupeļus pēc fritēšanas pārkaisa ar sāli.
Sajauc visas mērces sastāvdaļas un pasniedz.