Cepeškrāsnī cepta karpa

  • Gatavošana 2h
  • Vidēji grūti
Cepeškrāsnī cepta karpa
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Sastāvdaļas

  • Ķidāta karpa
     2 kg
  • Sviests
     100 g
  • Ķiploki
     4 daiva (-s)
  • Burkāni
     2 gab.
  • Āboli
     2 gab.
  • Citronpipari
     1 šķipsniņa (-s)
  • Citrons
     2 šķēlīte (-s)

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Karpu iztīri, iesmērē ar garšvielām: sāli, citronpipariem, ķiplokiem, citronu un sviestu.
Nomizo burkānus un ābolus, sagriez šķēlēs.
Zivi liec uz pannā ieklātas folijas ar cepampapīru, sapildi ar āboliem, burkāniem un citronu.
Liec iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī 185 grādos uz aptuveni 1 stundu un 20 minūtēm.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes