Sastāvdaļas
-
Reņģu liemeņi (vai citu mazu zivtiņu, piem., salaku)1 kg
-
Milti (panēšanai)40 g
-
Sālspēc garšas
-
Piecu piparu maisījumspēc garšas
-
Eļļa150 ml
-
Lieli sīpoli2 gab.
-
Burkāni2 gab.
-
Provansas garšvielas1 tējk.
-
Čili pārslas0.5 tējk.
-
Cukurs0.5 tējk.
-
Ābolu etiķis1 ēdamk.
-
Ūdens250 ml
-
Tomātu mērce ar baziliku700 ml
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 8 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Izcils svētku ēdiens ar senām tradīcijām.