Sastāvdaļas
-
Banāni4 gabali
-
Vīnogu kauliņu eļļa2 ēdamk.
-
Graudainais biezpiens (3%)300 g
-
Granola4 ēdamk.
-
Kļavu sīrups2 ēdamk.
-
Piparmētra10 lapiņas
-
Kanēlispēc garšas
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Banānus nomizo un pārgriez gareniski uz pusēm.
Sakarsē pannu, pievieno eļļu un apcep tajā banānus no abām pusēm.
Pasniedz siltus ar biezpienu un granolu.
Izteiksmīgākai garšai pārkaisi kanēli, pārlej ar kļavu sīrupu un pievieno piparmētras lapiņas.