Cepti ziemas dārzeņi

  • Gatavošana 30min
  • Vidēji grūti
Cepti ziemas dārzeņi
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Sastāvdaļas

  • Pastinaki
     4 gab.
  • Burkāni
     4 gab.
  • Kāļi
     2 gabali
  • Timiāns
     1 bunte (-s)
  • Tom Kha pasta
     1 ēdamk.
  • Graudu sinepes
     1 ēdamk.
  • Agaves sīrups
     2 ēdamk.
  • Olīveļļa
     3 ēdamk.
  • Sāls
     1 Pēc garšas
  • Melnie pipari
     1 Pēc garšas

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Dārzeņus sagriez mazākos gabalos.
Burkānus apviļā Tom Kha pastā un nedaudz olīveļļā, pastinakus – sinepēs un agaves sīrupā, bet kāļus – eļļā un timiāna lapiņās.
Uzkaisi dārzeņiem sāli un piparus.
Cep krāsnī 180 grādos 20–30 minūtes, līdz dārzeņi mīksti.

Līdzīgas receptes

Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Ziedkāposta "steiks"

45min • Viegli
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Zivs Florences gaumē

25min • Viegli