Cepts kamambērs ar avenēm

  • Gatavošana 15min
  • Viegli
Cepts kamambērs ar avenēm
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

Pagatavošanai

  • Kamambēra siers
     1 gab.
  • Medus
     1 tējk.
  • Eļļa
     1 tējk.
  • Avenes
     225 g
  • Piparmētras
     30 g

Pasniegšanai

  • Kraukšķīga maize pēc izvēles.
     
  • Medus vai balzametiķa glazūra pēc izvēles.
     

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Ceptā kamambēra izsmalcinātā garša kopā ar saldajām avenēm veidos fantastisku garšas buķeti

Uzkarsē cepeškrāsni līdz 190 grādiem.

Kamambēra sieram veic nelielus iegriezumus augšējā garoziņā.

Ievieto sieru cepamtraukā, kas izklāts ar cepamo papīru.

Apsmērē siera virspusi ar eļļu un medu.

Liec cepties krāsnī 5‒10 minūtes, ilgums atkarīgs no izvēlētā siera lieluma, ražotāja.

Pasniedz ar svaigām avenēm un piparmētru. Ideāli pasniegt uz kraukšķīgas maizes šķēles, pievienojot ogas, piparmētru un medu vai balzametiķa glazūru.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Mocarellas acu āboli

5min • Viegli