Sastāvdaļas
Salāti
-
Mini burkāniņi10 gab.
-
Vārīta kvinoja100 g
-
Sparģeļi100 g
-
Loki1 bunte (-s)
Mērce
-
Grauzdētu sezama sēklu eļļa4 ēdamk.
-
Ķiploks (smalki sarīvēts)1 daiva (-s)
-
Sezama sēklas2 ēdamk.
-
Malts kumīns1 tējk.
-
Malts koriandrs1 tējk.
-
Čili pulveris0.5 tējk.
-
Miso pasta3 tējk.
-
Cukurs1 tējk.
-
Laima sula1 gab.
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Ceptu burkānu un kvinojas salāti