Uzspiežot uz YouTube video aktivizēšanas pogas, Tu apstiprini, ka Tavi turpmāk izvēlētie RIMI recepšu video tiek ielādēti no YouTube un YouTube privātuma iestatījumi un privātuma politika ir piemērojama.
Cepumu torte
-
Gatavošana 2h 20min
-
Viegli
Sastāvdaļas
Torte
-
Krēmsiers500 g
-
Saldais krējums200 g
-
Cukurs50 g
-
Cepumi Selga27 gab.
-
Aveņu ievārījumspēc garšas
Dekors
-
Mellenespēc garšas
-
Marmelādepēc garšas
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 9 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Bļodā puto krēmsieru, saldo krējumu un cukuru līdz ir vienmērīga un gaisīga masa.
Sāk kārtot kūku.
Pirmajā kārtā liek Selgas cepumus.
Katru cepumu apsmērē ar aveņu ievārījumu.
Krēmsiera masu ievieto konditorejas maisiņā un caur to spiež nākamo tortes kārtu.
Tieši tāpat kārto nākamo kārtu.
Tad liek vēl vienu cepumu kārtu, ko dekorē ar atlikušo krēmu, mellenēm un marmelādi.
Ļauj tai nostāvēt 2-3 h pirms pasniegšanas.