Cepumu torte

  • Gatavošana 2h 20min
  • Viegli

Uzspiežot uz YouTube video aktivizēšanas pogas, Tu apstiprini, ka Tavi turpmāk izvēlētie RIMI recepšu video tiek ielādēti no YouTube un YouTube privātuma iestatījumi un privātuma politika ir piemērojama.

Sastāvdaļas

Torte

  • Krēmsiers
     500 g
  • Saldais krējums
     200 g
  • Cukurs
     50 g
  • Cepumi Selga
      27 gab.
  • Aveņu ievārījums
      pēc garšas

Dekors

  • Mellenes
      pēc garšas
  • Marmelāde
      pēc garšas

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 9 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Bļodā puto krēmsieru, saldo krējumu un cukuru līdz ir vienmērīga un gaisīga masa.
 

Sāk kārtot kūku.
 

Pirmajā kārtā liek Selgas cepumus.

Katru cepumu apsmērē ar aveņu ievārījumu. 

Krēmsiera masu ievieto konditorejas maisiņā un caur to spiež nākamo tortes kārtu. 

Tieši tāpat kārto nākamo kārtu.

Tad liek vēl vienu cepumu kārtu, ko dekorē ar atlikušo krēmu, mellenēm un marmelādi.

Ļauj tai nostāvēt 2-3 h pirms pasniegšanas.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Medus torte karoga krāsās

12h • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Dzērveņu pīrāgs

50min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes