Cēzara sendvičs

  • Gatavošana 30min
  • Viegli
Cēzara sendvičs
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Sastāvdaļas

  • Burgeru maizītes
     2 gabali
  • Cēzara mērce
     100 g
  • Vistas fileja
     1 gabali
  • Sāls pēc garšas
     
  • Pipari pēc garšas
     
  • Olīveļļa
     
  • Salātu lapas
     4
  • Parmezan siers
     50 g
  • Tomāts
     1 gabali

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Apslaki maizi ar olīveļļu un pārkaisi ar garšvielām.
Apcep krāsnī 180 grādos.
Vistas fileju apslaki ar eļļu, pārkaisi ar garšvielām un cep cepeškrāsnī 180 grādos vai uz grila, kamēr fileja kļuvusi zeltaini brūna.
Atdzesē un sagriez šķērsām plānās šķēlēs.
Ņem burgermaizes apakšējo maizīti, apslaki ar mērci, liec virsū salātu lapas, vistu, šķēlēs sagrieztu tomātu, pārkaisi ar Parmesan sieru, pārlej mērci un uzliec augšējo maizīti.
Nostiprini burgeru ar kociņu un pasniedz karstu.

Līdzīgas receptes

Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Uzkodu vainags

20min • Viegli

Sarkano lēcu dāls

30min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Krāsainie vegāniskie burito

1h • Vidēji grūti