Citrona biskvīta kūka ar ogām

  • Gatavošana 50min
  • Viegli
Citrona biskvīta kūka ar ogām

Sastāvdaļas

Kūkai

  • Citrona kūkas maisījums
     1 paciņa (-s)
  • Vistas olas
     3 gab.
  • Sviests
     150 g
  • Cukura skaidiņas dekorēšanai
     4 ēdamk.

Dekoram

  • Ogas
     225 g
  • Piparmētras
     30 g

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 8 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Viegli pagatavojams deserts, kuru varēs pagatavot pat bērni, bet ieteicams pieaugušo uzraudzībā. Dažkārt viss vienkāršākais ir pats labākais.

Karsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem.
Lielāko paciņu kūkas maisījuma sajauc ar sviestu un ūdeni. Pievieno olas un sakul krēmā.
Pievieno krāsainos dekorcukurus un lej kūkas formā.
Cep vidēji 40 minūtes.
Nedaudz atdzesē.
Sajauc glazūru, kā norādīts uz iepakojuma.
Pārlej kūkai un dekorē ar ogām un svaigo piparmētru.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Medus torte karoga krāsās

12h • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Meža melleņu zupa

20min • Viegli