Citronu biezpiena saldējums

  • Gatavošana 30min
  • Vidēji grūti

Uzspiežot uz YouTube video aktivizēšanas pogas, Tu apstiprini, ka Tavi turpmāk izvēlētie RIMI recepšu video tiek ielādēti no YouTube un YouTube privātuma iestatījumi un privātuma politika ir piemērojama.

Sastāvdaļas

  • Saldais krējums
     200 ml
  • Biezpiens
     720 g
  • Olas
     4 gab.
  • Citrona miziņa
      pēc garšas
  • Citroni
     4 gab.
  • Cukurs
     170 g
  • Ūdens
     100 ml

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Citronu biezpiena saldējums

Sablendē saldo krējumu un biezpienu.
Citā bļodā pievieno olas.
Atdali olu baltumu no dzeltenuma.
Sajauc citrona miziņu ar dzeltenumu.
Iecilā biezpiena masu dzeltenumā.
Pievieno ūdeni, citronu sulu un cukuru katlā.
Vāri līdz sīrupa konsistencei.
Sakul olas baltumus, pievienojot sīrupu.
Sajauc sakultos olas baltumus ar biezpiena masu.
Ievieto saldējumu traukā.
Saldē 4 stundas. Apmaisi saldējumu ik pēc 30 minūtēm.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Medus torte karoga krāsās

12h • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Meža melleņu zupa

20min • Viegli
Ilmārs Munkevics
Ilmāra Munkevica receptes