Sastāvdaļas
-
Citrons1 gab.
-
Apelsīns1 gab.
-
Vīnogu kauliņu eļļa10 ml
-
Timiāna lapiņas1 tējk.
-
Avokado2 gabali
-
Konservētās baltās pupiņas240 g
-
Redīsu dīgsti1 gab.
-
Olīveļļa Extra Virgin20 ml
-
Kūpināta sālspēc garšas
-
Melnie piparipēc garšas
-
Čili pulveris vai pārslasšķipsniņa
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Sakarsē krāsni 200 grādus karstu.
Pannā samaisi citrusus (plānās šķēlēs), timiānu, eļļu, sāli un izlīdzini, lai ir vienā kārtā.
Liec cepties uz apmēram 15 minūtēm, kamēr citrusu šķēles zeltainas.
Bļodā liec avokado, pupiņas (nokāstas), citrusus un dīgstus.
Visu pārlej ar eļļu, pārkaisi sāli, piparus un čili.
Pasniedz.