Uzspiežot uz YouTube video aktivizēšanas pogas, Tu apstiprini, ka Tavi turpmāk izvēlētie RIMI recepšu video tiek ielādēti no YouTube un YouTube privātuma iestatījumi un privātuma politika ir piemērojama.
Cūkgaļa un kartupeļi sinepju mērcē
-
Gatavošana 1h 10min
-
Viegli
Sastāvdaļas
-
Jaunie kartupeļi500 g
-
Cūkgaļas karbonāde6 gab.
-
Sālspēc garšas
-
Melnie piparipēc garšas
-
Sviests2 ēdamk.
-
Olīveļļa2 ēdamk.
-
Ābolu etiķis2 ēdamk.
-
Sinepes ar sēkliņām4 ēdamk.
-
Marinēti gurķi2 ēdamk.
-
Marinētu gurķu sula1 ēdamk.
-
Dilles2 ēdamk.
-
Redīsu mikrosālāti50 g
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Kartupeļus pārgriež uz pusēm un liek lielā katlā vārīties sālsūdenī 15 min.
Tad bļodā lej ābolu etiķi, pievieno sinepes, smalki sakapātus marinētus gurķus, sulu, smalki sakapātas dilles, kā arī sāli un piparus pēc garšas.
Cūkgaļas karbonādes apber ar sāli un pipariem.
Ļauj pastāvēt 30 min.
Pannā sakarsē sviestu un olīveļļu un apcep kartupeļus, līdz tie ir zeltaini.
Izņem kartupeļus un to vietā liek cepties karbonādes – apmēram 4 min. no katras puses.
Lielā bļodā iemet kartupeļus, kreses salātus un pārlej ar mērci, kārtīgi samaisa.