Sastāvdaļas
-
Cūkgaļas karbonādes4 gab.
-
Pilngraudu auzu milti2 ēdamk.
-
Melnie pipari1 tējk.
-
Sāls1 tējk.
-
Eļļacepšanai
-
Sarkanie graudu pipari1 sauja (-s)
-
Liellopa buljons150 ml
-
Ķirštomāti ķekaros250 g
-
Olīveļļa2 ēdamk.
-
Kuskuss130 g
-
Itāļu garšviela Selection by Rimi1 tējk.
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Pagatavo kuskusu kā norādīts uz iepakojuma, pievienojot itāļu garšvielas.
Ķirštomātus apslaki ar eļļu un liec cept cepeškrāsnī 190 grādos 18 minūtes.
Paralēli gatavo karbonādes un mērci.
Sajauc auzu miltus ar sāli un pipariem.
Apviļā karbonādes un cep uz ietaukotas, karstas pannas no abām pusēm 2-3 minūtes.
Kad karbonādes apceptas, pannā ieber sarkanos piparus, apgrauzdē dažas sekundes un pielej buljonu.
Pavāri, lai mērce nedaudz iebiezē.
Pasniedz kuskusu ar tomātiem un karbonādēm, visam pievienojot mērci.