Cūkgaļas šašliks “a la sovietic”

  • Gatavošana 24h 10min
  • Viegli
Cūkgaļas šašliks “a la sovietic”
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes

Sastāvdaļas

  • Cūkas kakla karbonāde
     1 kg
  • Sīpoli
     2 gab.
  • Galda etiķis 9%
     50 ml
  • Granātābolu sula
     1 tējk.
  • Sāls
      pēc garšas
  • Melnie pipari
      pēc garšas

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sīpolus notīri un griez uz pusēm vidēji biezās šķēlēs.

Sajauc sīpolus ar etiķi un novārītu granātābolu sulu, pievieno sāli un piparus pēc garšas.

Cūkgaļu griez gareniski un tad aptuveni 5 cm kubos.

Cūkgaļu liec marinādē un kārtīgi izmasē, tad liec ledusskapī marinēties (diennakti).

Šašliku cep 20 līdz 25 minūtes.

Līdzīgas receptes

Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sarkano lēcu dāls

30min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Makaroni ar gaļu

25min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Cūkgaļas burgers

30min • Viegli

Ziedkāposta "steiks"

45min • Viegli