Sastāvdaļas
-
Cūkas kakla karbonāde1 kg
-
Sīpoli2 gab.
-
Galda etiķis 9%50 ml
-
Granātābolu sula1 tējk.
-
Sālspēc garšas
-
Melnie piparipēc garšas
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Sīpolus notīri un griez uz pusēm vidēji biezās šķēlēs.
Sajauc sīpolus ar etiķi un novārītu granātābolu sulu, pievieno sāli un piparus pēc garšas.
Cūkgaļu griez gareniski un tad aptuveni 5 cm kubos.
Cūkgaļu liec marinādē un kārtīgi izmasē, tad liec ledusskapī marinēties (diennakti).
Šašliku cep 20 līdz 25 minūtes.