Dārzeņu frittata

  • Gatavošana 20min
  • Viegli
Dārzeņu frittata
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Sastāvdaļas

  • Dārzeņi ķīniešu gaumē Rimi
     400 g
  • Olas
     3 gab.
  • Piens
     40 ml
  • Parmezāns
     50 g
  • Siers Mozzarella
     150 g
  • Sāls
     1 šķipsniņa (-s)
  • Pipari
     1 šķipsniņa (-s)
  • Vidējs sīpols
     0.25 gab.
  • Olīveļļa
      cepšanai
  • Zaļumi
      pārkaisīšanai

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Dārzeņu frittata

Uz pannas karstā olīveļļā apcep sīpolu, tad pievieno atkausētus dārzeņus, pievieno sāli, piparus un nedaudz pacep.
Sakul olas ar pienu un nedaudz sāls.
Pievieno apceptos dārzeņus, sasmalcinātu mocarellu un parmezānu, visu sajauc un lej divās panniņās vai vienā lielākā pannā.
Liec iepriekš sakarsētā krāsnī 180 grādos un cep aptuveni 20 minūtes, kamēr ola ar dārzeņiem ir sacepusies un veidojas zeltaina virsma.
Pārkaisi zaļumus un pasniedz.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes