Sastāvdaļas
-
Pesto I Love Eco2 ēdamk.
-
Picas mīkla Mani Gardumi220 g
-
Cukīni0.5 gabali
-
Olīveļļa4 ēdamk.
-
Baklažāns0.5 gabali
-
Tomāti ķiršu10 gab.
-
Siers150 g
-
Rukola1 sauja (-s)
-
Buratta siers100 g
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Karsē cepeškrāsni līdz 220 grādiem.
Cepešpannu atstāj krāsnī uz zemākās restu iedaļas.
Izrullē picas mīklu vēlamā formā.
Liec uz cepamā papīra, vai kāda metāla cepamās formiņas pamatnes, lai to vieglāk būtu pārlikt cepeškrāsnī.
Cukīni un baklažānu apkaisi ar sāli un paturi dažas minūtes uz papīra dvielīšiem, lai atbrīvotos no liekā mitruma.
Apcep šķēlītes uz pannas olīveļļā.
Ķiršu tomātiņiem izspied sulu, saspiežot tos, lai tie nesulotu uz picas.
Picai pa virsu smērē pesto.
Pārkaisi ar nelielu daudzumu siera.
Saliec cukīni, baklažānus un tomātiņus.
Pārkaisi ar sieru.
Atver cepeškrāsni un liec picu jau uz karstas paplātes.
Cep 15-20 minūtes, atkarīgs no picas mīklas biezuma.
Pasniedz, pārkaisot ar rukolu un pievienojot burattas sieru.