Dateļu trifeles

  • Gatavošana 1h
  • Viegli
Dateļu trifeles
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Sastāvdaļas

  • Žāvētas dateles
     200 g
  • Žāvēti ķirši
     50 g
  • Žāvētas aprikozes
     100 g
  • Indijas rieksti
     50 g
  • Mandeles
     50 g
  • Kokosa eļļa
     4 ēdamk.
  • Kanēlis
     1 tējk.
  • Piena šokolāde (glazēšanai)
     250 g
  • Kakao pulveris (apviļāšanai)
     100 g

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 20 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Apgrauzdē riekstus, atdzesē.
Samal dateles (bez kauliņiem), aprikozes, ķiršus, kokosa eļļu, kanēli, riekstus ķepīgā masā.
Veido bumbiņas.
Izkausē 2/3 šokolādes, sasildot līdz 40 grādiem, atdzesē un pievieno 1/3 šokolādes, kas sasildīta līdz 30 grādiem.
Glazē bumbiņas šokolādē un apviļā kakao pulverī.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Medus torte karoga krāsās

12h • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes