Sastāvdaļas
-
Krēmsiers Baltais600 g
-
Pūdercukurs175 g
-
Olas3 gabali
-
Skābais krējums300 g
-
Jūras sāls0.25 tējk.
-
Kukurūzas ciete15 g
-
OgasDekorēšanai
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 12 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Debešķīgi garda siera kūka no 6 sastāvdādļām stundas laikā! Kūkai ir krēmīgs viducītis un karamelizēta, 'sadedzināta' augšējā daļa - tā ir tradicionālā Basku siera kūka. Pēc cepšanas siera kūka jāatdzesē vismaz pāris stundas.
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 grādiem.