Sastāvdaļas
-
Maizītes Maiziņš2 gabali
-
Liellopa gaļa burgeriem220 g
-
Kūpināts bekons1 paciņa (-s)
-
Čedaras siers2 šķēlīte (-s)
-
Uzkodu gurķis sadskābā marinādē Spilva1 gab.
-
Mērce BBQ2 ēdamk.
-
Rukolas mikrosalāti1 sauja (-s)
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Maizi pasildi krāsnī.
Uz sakarsētas pannas cep bekona šķēles un burgeru gaļu, līdz gatavs.
Karstai gaļai uzliec virsū siera šķēles un virsū bekonu.
Kārto burgeru slāņos, maizi iesmērējot ar mērci, pievienojot mikrosalātus un gurķa šķēlītes.