Divkrāsains smūtijs

  • Gatavošana 10min
  • Viegli
Divkrāsains smūtijs

Sastāvdaļas

  • Kanzi® āboli
     3 gab.
  • Mango (gabalos)
     0.5 gabali
  • Apelsīnu sula
     200 ml
  • Jogurts (vai sojas jogurts)
     200 ml
  • Spināti (noskaloti)
     100 g

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Divkrāsains smūtijs

Nomizo divus Kanzi® ābolus un sagriez gabalos.

Blenderī samal mango gabalus, 100 ml apelsīnu sulas, 100 ml jogurta un pusi no gabalos sagrieztajiem āboliem. Ielej mērkrūzē.

Samal spinātus ar atlikušo apelsīnu sulu, jogurtu un ābolu gabaliem.

Vienu no smūtijiem sadali divās lielās glāzēs, un tad tiem pa virsu uzlej otru smūtiju, lai veidotos divi slāņi. Pasniedz ar salmiņu.

Nogriez dažas plānas šķēlītes no trešā Kanzi® ābola glāzes malas dekorēšanai.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sarkano lēcu dāls

30min • Viegli