Divkrāsains smūtijs
-
Gatavošana 10min
-
Viegli
Sastāvdaļas
-
Kanzi® āboli3 gab.
-
Mango (gabalos)0.5 gabali
-
Apelsīnu sula200 ml
-
Jogurts (vai sojas jogurts)200 ml
-
Spināti (noskaloti)100 g
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Divkrāsains smūtijs
Nomizo divus Kanzi® ābolus un sagriez gabalos.
Blenderī samal mango gabalus, 100 ml apelsīnu sulas, 100 ml jogurta un pusi no gabalos sagrieztajiem āboliem. Ielej mērkrūzē.
Samal spinātus ar atlikušo apelsīnu sulu, jogurtu un ābolu gabaliem.
Vienu no smūtijiem sadali divās lielās glāzēs, un tad tiem pa virsu uzlej otru smūtiju, lai veidotos divi slāņi. Pasniedz ar salmiņu.
Nogriez dažas plānas šķēlītes no trešā Kanzi® ābola glāzes malas dekorēšanai.