Sastāvdaļas
-
Bagete1 gabali
-
Cūkgaļas šķiņķis (ar kaulu)500 g
-
Siers Čederas Red100 g
-
Siers Alpu100 g
-
Kūpināts bekons (strēmelītēs)40 g
-
Graudainās sinepes Selection by Rimi2 ēdamk.
-
Paprikas pulveris1 ēdamk.
-
Sāls1 tējk.
-
Ķimenes1 ēdamk.
-
Ķiploks1 gabali
-
Alus Cēsu Premiumpēc garšas
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Šķiņķi ar paprikas pulveri, ķimenēm, veselu ķiploku un sāli liek cepešpannā, uzliek vāku vai pārklāj ar foliju. Liek cepties 220°C aptuveni 45 min.
Tad noņem vāku vai foliju, samazina temperatūru līdz 180°C un cep vēl 30 min, līdz gaļa kļuvusi mīksta.
Apcep bekonu.
Sendviča maizi pārgriež gareniski uz pusēm. Iekšpusi iesmērē ar sinepēm, kārto sieru, plucināto gaļu un pārklāj ar bekonu.
Liek cepeškrāsnī vai maizes grila pannā un cep, līdz siers izkūst un maize kļuvusi kraukšķīga.
Pasnedz kopā ar alu.
Alkohola lietošanai ir negatīva ietekme.
Alkohola dzērienu pārdošana, iegādāšanās un nodošana nepilngadīgām personām ir aizliegta.