Dzelteno tomātu gaspačo

  • Gatavošana 40min
  • Viegli
Dzelteno tomātu gaspačo
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Sastāvdaļas

  • Dzeltenie tomāti
     800 g
  • Sīpols
     1 gabali
  • Dzeltenā paprika
     0.5 gabali
  • Gurķis
     1 gabali
  • Ķiploks
     2 daiva (-s)
  • Sāls, garšvielas pēc garšas
     
  • Pesto
     2 tējk.
  • Baziliks
     

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Tomātus, sīpolus, papriku, gurķi sagriez lielos gabalos, liek blenderī, pievieno ķiploku, garšvielas un sablendē.
Pasniedzot pārslaka ar pesto un dekorē ar baziliku.

Līdzīgas receptes

Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Pildīti tomāti

30min • Viegli

Meža melleņu zupa

20min • Viegli
Ilmārs Munkevics
Ilmāra Munkevica receptes
Ilmārs Munkevics
Ilmāra Munkevica receptes