Dzelteno tomātu gaspačo

  • Gatavošana 40min
  • Viegli
Dzelteno tomātu gaspačo
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Sastāvdaļas

  • Dzeltenie tomāti
     800 g
  • Sīpols
     1 gabali
  • Dzeltenā paprika
     0.5 gabali
  • Gurķis
     1 gabali
  • Ķiploks
     2 daiva (-s)
  • Sāls, garšvielas pēc garšas
     
  • Pesto
     2 tējk.
  • Baziliks
     

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Tomātus, sīpolus, papriku, gurķi sagriez lielos gabalos, liek blenderī, pievieno ķiploku, garšvielas un sablendē.
Pasniedzot pārslaka ar pesto un dekorē ar baziliku.

Līdzīgas receptes

Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Dārzeņu ramen

1h • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Skābētu kāpostu zupa

1h 20min • Viegli
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Zivs buljons

1h 20min • Viegli

Vienas frikadeles zupa

30min • Viegli