Foreles fileja ar tomātiem un olīvām
-
Gatavošana 1h
-
Viegli

Sastāvdaļas
-
Foreles fileja2 gab.
-
Sviests50 g
-
Fenhelis0.25 gab.
-
Sīpols1 gab.
-
Ķiploks3 daiva (-s)
-
Ķiršu tomāti8 gab.
-
Saulē kaltētu tomātu pesto60 g
-
Olīvas (bez kauliņiem)60 g
-
Kaperi30 g
-
Marinēti artišoki60 g
-
Timiāna zariņš2 gab.
-
Sāls, citronpiparipēc garšas
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Vidusjūras garšu iedvesmots ēdiens – cepta foreles fileja ar dārzeņiem, papildināta ar saulē kaltētu tomātu pesto. Svaigs, veselīgs un aromātisks ēdiens!