Foreles sašimi

  • Gatavošana 20min
  • Viegli
Foreles sašimi
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes

Sastāvdaļas

  • Sojas mērce
     10 g
  • Foreles fileja
     100 g
  • Rīsu etiķis
     5 g
  • Maurloki
     10 g
  • Sezama sēklu eļļa
     5 g

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 1 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Rimi Gardēžu foreles sašimi recepte. Apgūsti Āzijas krāsainās un izteiksmīgās garšas kopā ar Mārtiņu Sirmo.

Foreli iztīri, izfilē un sagriez ļoti plānās, slīpās šķēlēs. 

Liec atdzesēties.

Sajauc sagrieztus maurlokus, rīsu etiķi, sojas mērci un sezama eļļu, liec tajā viegli marinēties foreles šķēles.

Ļauj ievilkties 2-3 minūtes.

Sašimi pasniedz atdzesētu.

Līdzīgas receptes

Sarkano lēcu dāls

30min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes