Sastāvdaļas
-
Foreles fileja (bez ādas)200 g
-
Sarkanais sīpols1 gab.
-
Apelsīns1 gab.
-
Laims1 gab.
-
Citrons1 gab.
-
Sālspēc garšas
-
Brūnais cukurspēc garšas
-
Salātu lapas2 sauja (-s)
-
Melnie piparipēc garšas
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Foreles fileju sagriez gabalos.
Pievieno plānās strēmelēs sagrieztu sīpolu.
Pierīvē miziņas no 1/2 katra citrusaugļa.
Izgriez citrusaugļiem filejas, mīkstumu un pievieno salātiem.
Pēc garšas pievieno sāli, cukuru un piparus.
Viegli apjauc un pasniedz ar salātu lapām.