Sastāvdaļas
Mērce
-
Vegāniskā majonēze4 ēdamk.
-
Kaperi1 ēdamk.
-
Dižonas sinepes1 tējk.
-
Ķiploki1 daiva (-s)
-
Svaigi pētersīļi1 bunte (-s)
-
Sālspec garšas
Salāti
-
Romiešu salātu galviņa1 gabali
-
Jaunie kartupeļi8 gabali
-
Zaļo pākšu pupiņas500 g
-
Marinēti artišoki280 g
-
Cietais tofu150 g
-
Ķirštomāti250 g
-
Melnās olīvas75 g
-
Olīveļļa2 ēdamk.
-
Sāls1 šķipsniņa (-s)
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Franču salāti Nicas gaumē