Uzspiežot uz YouTube video aktivizēšanas pogas, Tu apstiprini, ka Tavi turpmāk izvēlētie RIMI recepšu video tiek ielādēti no YouTube un YouTube privātuma iestatījumi un privātuma politika ir piemērojama.
Gardēžu maltās gaļas zupa
-
Gatavošana 30min
-
Viegli
Sastāvdaļas
-
Liellopa maltā gaļa1 kg
-
Liellopu gaļas buljons1.5 L
-
Kartupeļi4 gab.
-
Burkāni2 gab.
-
Paprikas pulveris1 tējk.
-
Ķimenes1 tējk.
-
Sālspēc garšas
-
Piparipēc garšas
-
Ķiploku pulveris1 tējk.
-
Sīpols1 gab.
-
Ķiploks1 gabali
-
Olīveļļacepšanai
-
Tomātu pasta4 ēdamk.
-
Cukurs1 Ēdamkarote
-
Spināti1 sauja (-s)
-
Skābais krējumsdekorēšanai
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 5 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Uzkarsē eļļu katlā, kurā gatavos zupu, un apcep sīpolu gabaliņus, kamēr tie kļūst caurspīdīgi.
Pievieno ķiploku un maisot cep vēl 1 minūti.
Sīpoliem un ķiplokiem liek klāt malto gaļu un kārtīgi samaisa. Pievieno garšvielas. Cep, kamēr gaļa vairs nav sarkana. Sāls pēc garšas.
Pārlej ar buljonu. Tiklīdz zupa sākusi vārīties, pievieno kartupeļus, burkānus, kā arī tomātu pastu un cukuru. Vāra, kamēr kartupeļi un burkāni ir mīksti (apm. 10 min).
Pasniedz ar krējumu un zaļumiem pēc gaumes.