Garneles ar vistu

  • Gatavošana 30min
  • Vidēji grūti
Garneles ar vistu
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Nevārītas garneles
     12 gab.
  • Vistas pusspārni
     12 gabali

Mērcei

  • Saldā čili mērce
     100 ml
  • Ķiploks
     2 daiva (-s)
  • Kečups
     1 ēdamk.
  • Ievārījums ogu vai augļu (Pēc izvēles)
     1 ēdamk.
  • Sojas mērce
     1 tējk.
  • Etiķis
     1 tējk.

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sajauc mērci, savienojot visas sastāvdaļas.
Atkaulo vistas pusspārnus: ar mazu nazīti nedaudz iegriez pusspārniem zem gaļas, tuvāk kaulam.
Uzmanīgi izvelc kaulu laukā, izveidojot tādu kā gaļas gredzenu.
Atkaulotos pusspārnu šķiņķus samaisi ar garnelēm un mērci.
Šķiņķa gredzenā liec garneli un gatavos gabalus ievieto saspiežamajā grila restē.
Resti cepini uz karstām grila oglēm 10–15 minūtes atkarībā no karstuma un garneļu un vistas pusspārnu lieluma.

Līdzīgas receptes

Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sarkano lēcu dāls

30min • Viegli