Sastāvdaļas
-
Avokado1 gabali
-
Garneles10 gab.
-
Sarkanais sīpols1 gab.
-
Garais gurķis0.5 gabali
-
Tomātu mērce100 ml
-
Koriandrs0.5 bunte (-s)
-
Kajēnas pipari7 g
-
Marinēti halapenjo50 g
-
Melno piparu graudiņi7 gab.
-
Laims1 gab.
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Tomātu mērci sablendē ar visiem pipariem un laima sulu.
Garneles tvaicē un nolobi, pārlej ar iepriekš sagatavoto mērci un ļauj ievilkties vienu stundu.
Avokado sagriez lielos gabalos un apsāli. Smalki sakapā sarkano sīpolu, nomizo gurķus un sagriez lielos kubiņos.
Visas sastāvdaļas kārto kokteiļa glāzē. Garšai vari pievienot mazliet tekilas vai meskala.