Garneļu salāti ar avokado krēmu

  • Gatavošana 30min
  • Viegli
Garneļu salāti ar avokado krēmu
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Sastāvdaļas

  • Vārītas, atkausētas garneles
     400 g
  • Avokado
     2 gab.
  • Majonēze
     150 g
  • Skābais krējums
     150 g
  • Loki
     50 g
  • Citrona sula
     1 ēdamk.
  • Sāls, pipari
      pēc garšas
  • Ola (cieti vārīta)
     4 gab.
  • Iceberg salāti
     100 g
  • Ķirštomāti
     10 gab.
  • Gurķis
     1 gab.
  • Dilles
     1 bunte (-s)

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Garneļu salāti ar avokado krēmu ir viegla un garšīga uzkoda, kas apvieno vārītas garneles, avokado, skābo krējumu, kā arī kraukšķīgus un svaigus dārzeņus.

Saspaidi avokado mīkstumus ar dakšiņu, pievieno majonēzi, krējumu, citrona sulu, lokus, sakapātas dilles, sāli, tad visu kārtīgi samaisi un uzputo.
Olas un gurķi sarīvē, tomātiņus sagriez ceturtdaļās, salātus – strēmelītēs.
Četrās lielās vīna vai deserta glāzēs liec pa karotei avokado krēma, karoti salātu, karoti garneļu, karoti gurķa, karoti olu, dažus tomātiņus.
Atkārto visu vēlreiz un virsū liec krēmu, dažas garneles un diļļu zariņus.

Līdzīgas receptes

Klasiskie Fish & Chips

30min • Viegli
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes