Sastāvdaļas
-
Salātu lapas (saplucinātas)4 šķipsniņa (-s)
-
Cēzara mērce ar Grana Padano100 ml
-
Paipalu olas6 gab.
-
Tomāti2 gab.
-
Pancetta bekons Selection by Rimi100 g
-
Garneles (vārītas, attīrītas)100 g
-
Džiugas cietais siers40 g
-
Dārzeņu maize3 šķēlīte (-s)
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 1 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Apcep dārzeņu maizes šķēles un sagriez 3 daļās.
Izcep uz pannas vai cepeškrāsnī Pancetta bekona šķēles.
Novāri paipalu olas: precīzi 1 minūti un 30 sekundes, nolobi un pārgriez uz pusēm.
Sagriez tomātus un sarīvē sieru. Sajauc salātus, savienojot visas sastāvdaļas.