Garneļu salāti ar bekonu «Pancetta»

  • Gatavošana 7min
  • Viegli
Garneļu salāti ar bekonu «Pancetta»
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Salātu lapas (saplucinātas)
     4 šķipsniņa (-s)
  • Cēzara mērce ar Grana Padano
     100 ml
  • Paipalu olas
     6 gab.
  • Tomāti
     2 gab.
  • Pancetta bekons Selection by Rimi
     100 g
  • Garneles (vārītas, attīrītas)
     100 g
  • Džiugas cietais siers
     40 g
  • Dārzeņu maize
     3 šķēlīte (-s)

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 1 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Apcep dārzeņu maizes šķēles un sagriez 3 daļās.

Izcep uz pannas vai cepeškrāsnī Pancetta bekona šķēles. 

Novāri paipalu olas: precīzi 1 minūti un 30 sekundes, nolobi un pārgriez uz pusēm. 

Sagriez tomātus un sarīvē sieru. Sajauc salātus, savienojot visas sastāvdaļas.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Uzkodu vainags

20min • Viegli
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Sarkano lēcu dāls

30min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Ziedkāposta "steiks"

45min • Viegli