Sastāvdaļas
-
Laša fileja1 gab.
Glazūrai
-
Medus2 ēdamk.
-
Saldā čili mērce2 ēdamk.
-
Citronu sula1 ēdamk.
-
Sojas mērce1 ēdamk.
-
Ķiploka granulas1 ēdamk.
-
Saldās parpikas pulveris1 ēdamk.
-
Sāls1 tējk.
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 8 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Ar otu apsmērē laša fileju ar vienu glazūras kārtu un liec cepties uz otrā plaukta no augšas.
Laša fileja jāgatavo vidēji 20–25 minūtes, tāpēc ik pēc 4–5 minūtēm uzsmērē ar otu vēl nedaudz glazūras, līdz visa glazūra beigusies un fileja izcepusies.