Gogelmogels ar ogām

  • Gatavošana 10min
  • Viegli
Gogelmogels ar ogām
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Olas dzeltenumi
     5 gab.
  • Pūdercukurs
     2 ēdamk.
  • Dažādas ogas
     240 g
  • Cukurs
     1 ēdamk.
  • Citrona sula
     1 tējk.

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Gogelmogels ar ogām

Olu dzeltenumiem pievieno pūdercukuru un puto ar rokas mikseri, līdz iegūsti gaisīgu krēmu.
Ogām pārber cukuru, pielej citrona sulu un izmaisi, lai veidojas sīrups.
Pasniedz kopā ar ogām.

Līdzīgas receptes

Salmiņu zirnekļtīkli

10min • Viegli
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Augļu salāti

30min • Viegli

Meža melleņu zupa

20min • Viegli

Jogurta tosti ar ogām

20min • Viegli

Ķirbju vafeles

30min • Viegli