Gogelmogels ar ogām

  • Gatavošana 10min
  • Viegli
Gogelmogels ar ogām
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Olas dzeltenumi
     5 gab.
  • Pūdercukurs
     2 ēdamk.
  • Dažādas ogas
     240 g
  • Cukurs
     1 ēdamk.
  • Citrona sula
     1 tējk.

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Gogelmogels ar ogām

Olu dzeltenumiem pievieno pūdercukuru un puto ar rokas mikseri, līdz iegūsti gaisīgu krēmu.
Ogām pārber cukuru, pielej citrona sulu un izmaisi, lai veidojas sīrups.
Pasniedz kopā ar ogām.

Līdzīgas receptes

Upeņu balzama braunijs

40min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Laima tarte

2h • Viegli