Grana Padano salāti

  • Gatavošana 20min
  • Viegli
Grana Padano salāti
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Sastāvdaļas

  • Olīveļļa Extra Virgin (pupiņām)
     2 ēdamk.
  • Olīveļļa Extra Virgin (pārslacīšanai)
     3 ēdamk.
  • Nokāstas konservētas pupiņas
     280 g
  • Timiāna lapiņas
     1 tējk.
  • Kalamata olīvas ar kauliņiem
     280 g
  • Nokāsti artišoki eļļā
     250 g
  • Siers Grana Padano
     50 g
  • Jūras sāls
      pēc garšas
  • Čili pārslas
      nedaudz
  • Svaigi malti melnie pipari
      pēc garšas

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Grana Padano salāti

Pannā sakarsē eļļu, liec tajā pupiņas, timiānu un sāli un cep uz palielas liesmas, līdz pupiņas kļūst maigi zeltainas.
Pārliec tās traukā, kur pasniegsi salātus.

Pa virsu kārto artišokus, olīvas, uzlej eļļu, uzber sieru (plānās šķēlēs), piparus un nedaudz čili.

Pasniedz.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Zivs Florences gaumē

25min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes