Sastāvdaļas
-
Olīveļļa Extra Virgin (pupiņām)2 ēdamk.
-
Olīveļļa Extra Virgin (pārslacīšanai)3 ēdamk.
-
Nokāstas konservētas pupiņas280 g
-
Timiāna lapiņas1 tējk.
-
Kalamata olīvas ar kauliņiem280 g
-
Nokāsti artišoki eļļā250 g
-
Siers Grana Padano50 g
-
Jūras sālspēc garšas
-
Čili pārslasnedaudz
-
Svaigi malti melnie piparipēc garšas
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Grana Padano salāti
Pa virsu kārto artišokus, olīvas, uzlej eļļu, uzber sieru (plānās šķēlēs), piparus un nedaudz čili.