Granola ar zemeņu krēmu

  • Gatavošana 1h
  • Viegli
Granola ar zemeņu krēmu
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Sastāvdaļas

  • Granola vai musli
     250 g

Krēmam

  • Maskarpones siers
     250 g
  • Olas dzeltenums
     4 gabali
  • Pūdercukurs
     20 g
  • Saldais krējums
     200 g
  • Vaniļas cukurs
     2 ēdamk.
  • Konjaks
      nedaudz

Pasniegšanai

  • Zemenes
     100 g
  • Piparmētra
     1 sauja (-s)
  • Pistācijas
     50 g

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Gatavo krēmu. Olu dzeltenumus saputo ar cukuru līdz viegli dzeltenai krāsai un krēmīgai konsistencei, pievieno konjaku.
Atsevišķi puto saldo krējumu ar maskarponi, viegli sajauc abas masas, lai viendabīga konsistence.
Glāzē liek sauju granolas, tad krēmu, tad atkal granolu un krēmu.
Dekorē ar zemenēm, piparmētru, pistācijām

Līdzīgas receptes

Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Laima tarte

2h • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Šokolādes konfektes

2h • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Ķirbju biskvīts ar kapučīno krēmu

1h 10min • Vidēji grūti