Sastāvdaļas
-
Pilngraudu auzu pārslas400 g
-
Dažādi rieksti300 g
-
Lobītas saulespuķu sēklas50 g
-
Lobītas ķirbja sēklas50 g
-
Kokosriekstu eļļa2 ēdamk.
-
Kļavu sīrups3 ēdamk.
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Riekstus sadrupina mazākos gabaliņos, sajauc ar sēkliņām un auzu pārslām un ber cepešpannā.
Pievieno kokosa sviestu un kļavu sīrupu.
Liek sakarsētā cepeškrāsnī 200 grādos uz 30 minūtēm, ik pēc 10 minūtēm apmaisot.
Atdzesē un pilda burkā.
Pasniedz ar pienu, jogurtu, svaigiem vai saldētiem augļiem un ogām, ikreiz izvēloties citu kombināciju.