Sastāvdaļas
-
Svaigas bietes (nomizotas)2 gabali
-
Apelsīna miziņa1 gab.
-
Citronu miziņas2 gab.
-
Kadiķu ogas2 gab.
-
Sāls6 ēdamk.
-
Brūnais cukurs2 ēdamk.
-
Džins50 ml
-
Laša fileja800 g
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 8 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Gravadlax - lasis
Sablendēto masu liec pa virsu lasim un turi aptuveni 12 stundas ledusskapī.
Alkohola lietošanai ir negatīva ietekme.
Alkohola dzērienu pārdošana, iegādāšanās un nodošana nepilngadīgām personām ir aizliegta.