Sastāvdaļas
Bezē
-
Kakao pulveris1 ēdamk.
-
Kukurūzas ciete1 tējk.
-
Grieķu jogurts1 tējk.
-
Kanēlis1 tējk.
-
Smalki sasmalcināta tumšā šokolāde100 g
-
Olu baltumi9 gab.
-
Pūdercukurs440 g
-
Baltvīna etiķis1 tējk.
Krēms
-
Maskarpones siers300 g
-
Saldais krējums200 g
Bumbieri ar riekstiem
-
Sasmalcināti grauzdēti pekanrieksti150 g
-
Bumbieri (šķēlēs)2 gab.
-
Liķieris Cointreau50 ml
-
Ūdens200 ml
-
Sviests50 g
-
Cukurs100 g
-
Kanēlis1 tējk.
-
Malts kardamons0.5 tējk.
-
Malts ingvers0.5 tējk.
Sviesta mērce
-
Saldais krējums200 ml
-
Sviests65 g
-
Brūnais cukurs150 g
-
Vaniļas pāksts0.5 gab.
-
Liķieris Cointreau1 ēdamk.
Dekors
-
Tumšā šokolādepārkaisīšanai
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 8 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Greznā Ziemassvētku bezē kūka
Alkohola lietošanai ir negatīva ietekme.
Alkohola dzērienu pārdošana, iegādāšanās un nodošana nepilngadīgām personām ir aizliegta.