Grieķu salāti ar pastu
-
Gatavošana 30min
-
Viegli
Sastāvdaļas
-
Zaļā pasta Selection by Rimi300 g
-
Gurķis0.5 gabali
-
Ķiršu tomāti150 g
-
Lielie tomāti200 g
-
Baziliks1 sauja (-s)
-
Kalamata olīvas150 g
-
Sarkanais sīpols1 gab.
-
Paprika1 gab.
-
Dīgsti1 sauja (-s)
-
Fetas siers150 g
-
Olīveļļa40 ml
-
Citrona sula0.5 gab.
-
Melnie piparipēc garšas
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Uzvāra pastu atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma.
Atdzesētai pastai pievieno sagrieztus dārzeņus – gurķi, tomātus, sīpolu, papriku, uz pusēm pārgrieztus ķiršu tomātus, kā arī olīvas, sasmalcinātu baziliku un sauju dīgstu.
Pievieno salātiem fetas sieru, pārlej ar olīveļļu un citrona sulu.
Samaisa, liek šķīvī un pievieno maltus melnos piparus pēc garšas.