Sastāvdaļas
-
Vārītas kukurūzas2 gabali
-
Sviests (istabas temperatūrā)60 g
-
Kajēnas pipari1 tējk.
-
Ķiploku pulveris1 tējk.
-
Citrona miziņa (malta)0.5 tējk.
-
Sālspēc garšas
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Nosusini kukurūzas vālītes, galos iespraud iesmus, lai vieglāk tās grozīt uz grila.
Samaisi pusi sviesta ar garšvielām, bet ar otru pusi sviesta daudzuma ierīvē kukurūzas vālītes.
Uz grila restēm liec divus ķieģeļus tā, lai pa vidu ietilptu kukurūzas, un tās varētu viegli grozīt.
Kad kukurūza apcepusies, iezied ar garšvielu sviestu un pasniedz.