Grilēta menca ar brūnajiem rīsiem un svaigiem salātiem

  • Gatavošana 40min
  • Vidēji grūti
Grilēta menca ar brūnajiem rīsiem un svaigiem salātiem
Olga Ļubina
Olgas Ļubinas receptes

Sastāvdaļas

  • Brūnie rīsi
     200 g
  • Mencas fileja
     2 gab.
  • Zaļā paprika
     2 gab.
  • Tomāti
     2 gab.
  • Olīveļļa cepšanai
     1 tējk.
  • Olīveļļa salātiem
     10 ml
  • Citrona sula
     1 gab.
  • Oregano
      pēc garšas
  • Sāls
      pēc garšas
  • Pipari
      pēc garšas

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Nomazgā un nosusini mencas fileju, apber ar sāli, pipariem un oregano.
Uzvāri brūnos rīsus.
Sakarsē pannu, lej tajā nedaudz eļļas un cep mencas fileju, līdz tā gatava.
Sagriez papriku strēmelītēs, tomātu – ripiņās, izspied nedaudz citrona sulas, pievieno olīveļļu un samaisi.
Pasniedz mencu ar brūnajiem rīsiem un salātiem.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Tunča burgermaizīte

10min • Viegli

Sarkano lēcu dāls

30min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes