Grilēta menca ar papriku

  • Gatavošana 50min
  • Vidēji grūti
Grilēta menca ar papriku
Olga Ļubina
Olgas Ļubinas receptes

Sastāvdaļas

  • Menca
     3 gab.
  • Paprika (zaļā)
     2 gab.
  • Tomāti
     2 gab.
  • Olīveļļa
     2 Ēdamkarote
  • Sāls
      pēc garšas
  • Melnie pipari
      pēc garšas

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 3 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Mencu tiesā nost gardu muti!

Mencai no abām pusēm atgriež asaku – tai jāpaliek pa vidu.

Zivi apber ar sāli un pipariem. 

Liek ar gaļas pusi uz leju grilēties.

Kad menca no vienas puses apcepusies, griež otrādi – ar ādas pusi uz leju.

Apcepto mencu apslaka ar olīveļļu, uzber sāli un piparus.

Tai virsū kārto smalkās šķēlēs sagrieztu zaļo papriku un tomātus, tad vēlreiz uzšļaksta olīveļļu un grilē, līdz zivs gatava.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Cūkgaļas burgers

30min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes