Uzspiežot uz YouTube video aktivizēšanas pogas, Tu apstiprini, ka Tavi turpmāk izvēlētie RIMI recepšu video tiek ielādēti no YouTube un YouTube privātuma iestatījumi un privātuma politika ir piemērojama.
Grilēta mencas fileja uz dēlīša
-
Gatavošana 15min
-
Viegli
Sastāvdaļas
Pamatēdiens
-
Mencas fileja400 g
-
Puravi1 gab.
-
Burkāni2 gab.
-
Bazilika pesto2 tējk.
Mērce
-
Ķiploku pulveris1 tējk.
-
Karijs1 tējk.
-
Citrons0.5 gab.
-
Majonēze3 tējk.
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Fileju pārgriež uz pusēm
Uz dēlīša uzliek citronu, timiānu un virsū liek fileju, kas apviļāta bazilika pesto
Iemarinē dārzeņus cepšanai
Pārgriež purava balto daļu, pieliek strēmelītēs sagrieztus burkānus, piespiež citronu, pievieno sāli , pievieno sasmalcinātu ķiploku, pievieno bazilika pesto.
Mērcei: izspiests ķiploks, sarkanais karijs, citrons, majonēze.
Liek mencas fileju uz dēlīša, dārzeņus grilā un cep zem vāka.
Ieteikums: ja dēlītis sāk pārāk degt, uzlej degošajai vietai ūdeni.
Pasniedz kopā ar mērci un grilētajiem dārzeņiem.