Uzspiežot uz YouTube video aktivizēšanas pogas, Tu apstiprini, ka Tavi turpmāk izvēlētie RIMI recepšu video tiek ielādēti no YouTube un YouTube privātuma iestatījumi un privātuma politika ir piemērojama.
Grilētas cūku ribiņas
-
Gatavošana 1h 30min
-
Vidēji grūti
Sastāvdaļas
-
Cūkgaļas ribiņas1 kg
-
Garšvielu maisījums cūkgaļai2 šķipsniņa (-s)
-
Tomātipēc garšas
-
Šampinjonipēc garšas
-
Pita4 gabali
-
Ribiņu mērcepēc garšas
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Novāra ribiņas, pievienojot garšvielas, lai gaļa atdalās no kauliem. Cep cepeškrāsni noslēgtā traukā vai vāra katlā uz lēnas uguns.
Sagatavo apziežamo mērci, sajaucot sastāvdaļas.
Liek ribiņas uz grila, vienlaikus apziežot ar mērci.
Liek cepties tomātus, pitas maizi un šampinjonus, pildītus ar garšaugu sviestu.
Pasniedz ribiņas uz pitas maizes ar tomātiem un šampinjoniem.