Grilētas cūku ribiņas

  • Gatavošana 1h 30min
  • Vidēji grūti

Uzspiežot uz YouTube video aktivizēšanas pogas, Tu apstiprini, ka Tavi turpmāk izvēlētie RIMI recepšu video tiek ielādēti no YouTube un YouTube privātuma iestatījumi un privātuma politika ir piemērojama.

Sastāvdaļas

  • Cūkgaļas ribiņas
     1 kg
  • Garšvielu maisījums cūkgaļai
     2 šķipsniņa (-s)
  • Tomāti
      pēc garšas
  • Šampinjoni
      pēc garšas
  • Pita
     4 gabali
  • Ribiņu mērce
      pēc garšas

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Novāra ribiņas, pievienojot garšvielas, lai gaļa atdalās no kauliem. Cep cepeškrāsni noslēgtā traukā vai vāra katlā uz lēnas uguns.

Sagatavo apziežamo mērci, sajaucot sastāvdaļas.

Liek ribiņas uz grila, vienlaikus apziežot ar mērci.

Liek cepties tomātus, pitas maizi un šampinjonus, pildītus ar garšaugu sviestu.

Pasniedz ribiņas uz pitas maizes ar tomātiem un šampinjoniem.

Līdzīgas receptes

Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sarkano lēcu dāls

30min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Cūkgaļas burgers

30min • Viegli

Ziedkāposta "steiks"

45min • Viegli