Uzspiežot uz YouTube video aktivizēšanas pogas, Tu apstiprini, ka Tavi turpmāk izvēlētie RIMI recepšu video tiek ielādēti no YouTube un YouTube privātuma iestatījumi un privātuma politika ir piemērojama.
Grilētas paprikas salāti
-
Gatavošana 30min
-
Vidēji grūti
Sastāvdaļas
-
Paprika300 g
-
Čili pipari1-2 gab.
-
Baklažāns1 gabali
-
Ķiploks1 gabali
-
Olīvas215 g
-
Saulē kaltēti tomāti135 g
-
Siers Džiugas50 g
-
Seleriju kāti2 gabali
-
Pētersīļi1 bunte (-s)
-
Ciedru rieksti20 g
-
Parmezāna siers15 g
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Pārgriež paprikas uz pusēm.
Sajauc ar pārējiem dārzeņiem.
Uzkaisa piparus.
Pārlaista ar laima sulu.
Pievieno piparus pēc garšas.
Liek grilēties.
Dārzeņus pa vienam ņem nost un liek katlā ar vāku vai traukā ar foliju.
Dārzeņus izņem no katla (vai trauka), sagriež mazākos gabalos, pievieno pētersīļus, saulē kaltētos tomātus un olīvas.
Pārkaisa ar ciedru riekstiem (20 g) un sieru.
Iesakām pasniegt ar grisīni vai likt uz grauzdētas maizes, vai izmantot kā piedevu pie gaļas ēdieniem.