Uzspiežot uz YouTube video aktivizēšanas pogas, Tu apstiprini, ka Tavi turpmāk izvēlētie RIMI recepšu video tiek ielādēti no YouTube un YouTube privātuma iestatījumi un privātuma politika ir piemērojama.
Grilēti persiki ar saldējumu
-
Gatavošana 40min
-
Viegli
Sastāvdaļas
-
Persiki5 gab.
-
Timiāns5 zariņi
-
Medus1 ēdamk.
-
Citrons0.5 šķēlīte (-s)
-
Saldējumspēc garšas
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Pārgriež persikus uz pusēm.
Pievieno timiāna lapiņas.
Pievieno medu.
Pievieno citrona sulu.
Sarīvē un pievieno viena citrona miziņu.
Visu sajauc un liek uz grila restēm.
Cep 5–10 minūtes, līdz karamelizējas.
Ja ir pārāk liels karstums, apslaka ar citrona sulu.
Pasniedz siltu ar aukstu saldējumu, pievienojot lobītus ciedru riekstus.
Tāpat var gatavot arī nektarīnus vai plūmes!