Grilēts koniskais kāposts ar āboliem un dillēm
-
Gatavošana 30min
-
Vidēji grūti
Sastāvdaļas
Salāti
-
Sarkanais sīpols1 gab.
-
Dillespēc garšas
-
Saldās sinepes (vēlams, rupji graudainās)1 ēdamk.
-
Baltvīna etiķis2 ēdamk.
-
Rapšu eļļa4 ēdamk.
-
Sālspēc garšas
-
Ābols Granny Smith1 gab.
-
Sviests3 ēdamk.
-
Liela koniskā kāpostgalva1 gab.
-
Piparipēc garšas
Pasniegšanai
-
Vārīti jaunie kartupeļipēc garšas
-
Grilēta teļa vai cūkgaļas filejapēc garšas
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Koniskais kāposts, āboli un dilles ir lieliska kombinācija, kas piemērota grilēšanai. Salātus var pasniegt kā piedevu vai piešķirt tiem galveno lomu uz šķīvja. Ja vēlas sātīgāku maltīti, var pasniegt kopā ar cūkgaļas fileju vai teļa gaļas iesmiņu un jaunajiem kartupeļiem.