Grilēts mango ar jogurta krēmu

  • Gatavošana 20min
  • Viegli
Grilēts mango ar jogurta krēmu
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

Mango

  • Mango
     1 gabali
  • Medus
     1.5 ēdamk.
  • Citrons
     1.5 ēdamk.

Drumstalas

  • Rīvmaize
     35 g
  • Sviests
     35 g
  • Kanēlis
     0.5 tējk.
  • Sāls
     1 šķipsniņa (-s)
  • Medus
     0.5 tējk.

Pasniegšanai

  • Jogurts bez piedevām
     2.5 ēdamk.
  • Grauzdētas mandeles cukurā
     1 sauja (-s)
  • Piparmētras lapas
      pēc garšas

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Mango sadala divās pusītēs. Katrā no tām iegriež kubiņus līdz mizai, to neskarot.
Sajauc medu ar citronu.
Apsmērē mango mīkstumu ar medus mērci un liek uz karsta grila restēm ar mīkstumu uz leju.

Cep 2-3 minūtes, līdz tas viegli karamelizējies.

Apgriež mango uz otru pusi un cep, ik pa brīdim pievienojot medus citrona mērci, lai tā sasūcas auglī.
Sajauc rīvmaizi ar aukstu sviestu, medu, sāli un maltu kanēli.
Liek pa virsu mango.
Turpina cept, uzliekot vāku grilam.
Cep, līdz drumstalas kļuvušas viegli zeltainas.
Pasniedz ar jogurtu, smalkāk sadrumstalotām mandelēm un svaigām piparmētru lapām.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Dzērveņu pīrāgs

50min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Medus torte karoga krāsās

12h • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes