Sastāvdaļas
Siers
-
Siers ar ķimenēm350 g
Tomāti
-
Čili pipars0.5 gab.
-
Zaļais čili pipars0.5 gabali
-
Tomāti ķiršu250 g
-
Bazilika lapassauja
-
Sālspēc garšas
-
Melnie piparipēc garšas
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Traukā sajauc sagrieztas visas tomātu sastāvdaļas.
Sakarsē grilu un, kad tas karsts, liec virsū sieru (sagrieztu 5-7 mm biezās šķēlēs) un grilē no abām pusēm.
Kad tas gatavs, liec uz dēlīša un ļauj nedaudz atdzist. Ja nav grila, cep pannā uz lielas liesmas.
Kad siers nedaudz atdzisis, liec to traukā, virsū kārto tomātus un pasniedz.